« Yanıtla #75 : Temmuz 27, 2008, 12:52:32 ÖÖ » |
|
|
Buraya Reklam Eklemek İçin Admin İle İrtibata Geçiniz (uYKuCu)
Deniz Japonları kerizleştirmiş kadayıf yemezler dev hörgücü yerler  dünya/rüya/fiyonk/testere
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne, acırım tükrüğe billah tükürsem yüzüne"
|
|
|
|
Buraya Reklam Eklemek İçin Admin İle İrtibata Geçiniz (uYKuCu)
|
« Yanıtla #76 : Temmuz 27, 2008, 05:12:29 ÖS » |
|
gelincik
|
rüyanda kendini testere gibi görürken dünyada anca fiyonk atarsın hayal kıyamet dümbelek tirbüşon 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #77 : Kasım 04, 2009, 10:23:33 ÖS » |
|
tiktak1984
|
hayal kıyamet dümbelek tirbüşon Hayal Ettim Seni Kıyamet Vakti Yanarken Dümbelek Çalıyordum Cehenndemde Tirbüşonla Açtığın Şanpanyaları İçerken Sigara/Aşk/Anne/İnsaf 
|
|
|
|
|
|
Türkiye Bir Butundur Bolunemez
|
|
|
« Yanıtla #78 : Kasım 06, 2009, 05:52:10 ÖS » |
|
uYKuCu
|
Elimden Hiç Düşmüyor Sigaram, Bir Tarafta Aşkım Bir Yanda Anam , İnsafsız Bu Dünya; Herşey Yalan!.
Kalem/Makas/Kız/Lise
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Amerika ve İsrail malları kullanmayalım, müslüman kardeşlerimize bir kurşunda biz sıkmayalım." "Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne, acırım tükrüğe billah tükürsem yüzüne"
|
|
|
« Yanıtla #79 : Kasım 06, 2009, 10:06:02 ÖS » |
|
tiktak1984
|
Kalemle Çizdim Makasla Kestim Yine Kız lisesinin İçine Giremedim xD
Dürtmek/Hıyar/Kozalak/Satürn
|
|
|
|
|
|
Türkiye Bir Butundur Bolunemez
|
|
|
« Yanıtla #80 : Temmuz 19, 2010, 03:03:51 ÖÖ » |
|
gelincik
|
Hayatta yanlış hıyarı dürtmek satründe kozalak aramaya benzer dürt dürt anlamaz eşşoğlu eşşek kolbastı kımız şirin pitbul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|