« : Kasım 18, 2009, 06:47:01 ÖS » |
|
|
Buraya Reklam Eklemek İçin Admin İle İrtibata Geçiniz (uYKuCu)
Sayın forum üyeleri ve yetkilileri youtube ye girebiliyorum fakat flash player yüklememi istiyor fakat düne kaadar bunu istemiyordu flash yüklü sadece youtube sitesine girdiğimdie açılmıyor facebook da paylaşılan you tube videolarını izleyebiliyorum birde fenomen in açtığı video eklemek istiyorum diye bir konu vardı orda ekli olan recep ivedik fragmanını izleyebiliyorum sorun nedir acaba ?
|
|
|
|
|
|
Türkiye Bir Butundur Bolunemez
|
|
|
|
Buraya Reklam Eklemek İçin Admin İle İrtibata Geçiniz (uYKuCu)
|
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2009, 09:57:16 ÖÖ » |
|
uYKuCu
|
Konuyu Bilgisayarla İlgili Bölüme Açsan İyi Olurdu. Youtub'a Ne İle Giriyon Öncelikle Onu Öğrenelim Sonra Çözüm Ararız.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Amerika ve İsrail malları kullanmayalım, müslüman kardeşlerimize bir kurşunda biz sıkmayalım." "Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne, acırım tükrüğe billah tükürsem yüzüne"
|
|
|
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2009, 06:09:42 ÖS » |
|
tiktak1984
|
valla abi bi aralar jacker ile girodum sonra kaldırdım ama hala you tubeye girio ama flash yükle dio
|
|
|
|
|
|
Türkiye Bir Butundur Bolunemez
|
|
|
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2010, 11:24:09 ÖÖ » |
|
uYKuCu
|
ilginç bir durum görmek lazım sorunu
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap"Amerika ve İsrail malları kullanmayalım, müslüman kardeşlerimize bir kurşunda biz sıkmayalım." "Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne, acırım tükrüğe billah tükürsem yüzüne"
|
|
|
|